• USLUGE

 • USLUGE

  Photo: Lufthansa Cargo

 • USLUGE

  Photo: Lufthansa Cargo

 • USLUGE

  Photo: Lufthansa Cargo

 • USLUGE

  Photo: Lufthansa Cargo

CARINSKO ZASTUPANJE

 

Naša kompanija je na trzistu Srbije jedan od lidera na iz delokruga carinskog zastupanja. Imamo 22 zaposlena licencirana carinska zastupnika, koji su naša okosnica u radu sa mnogim eminentnim domaćim i stranim kompanijama. Za Coca Cola HBC Srbija i Delhaize Srbija radimo kućno carinjenje uz 24h prisustvo naših carinskih zastupnika.

 

Takođe u saradnji sa kompanijom SGS obezbeđujemo zajednička tranzitna dokumenta-NCTS za EU,CEFTA i Tursku. U okviru ove delatnosti vršimo i zastupanje kod državnih inspekcijskih organa a vezano za robe koje pre uvoznog carinjenja zahtevaju dozvole: sanitarne, veterinarske, fitosanitarne i tržišne inspekcije kao i potrebne laboratorijske analize.

 

ORGANIZACIJA TRANSPORTA

 

Avio

U okviru ove delatnosti, preko mreže naših partnera u svetu, vršimo organizaciju uvoznih avio pošiljki, prema zahtevu uvoznika, uključujući i EXW paritet isporuke. Organizaciju i otpremu izvoznih avio pošiljki obavljamo pre svega kao GSSA za Srbiju i Crnu Goru renomirane nemačke avio kompanije Lufthansa Cargo.
Drumski link na upit
Brodski link na upit

 

SKLADIŠTENJE

 

U sradnji sa renomiranom kompanijom HBT Logistic vrsimo usluge skladistenja i distribuciju, temperaturno kontrolisanih i ambijentalnih roba.

 

ZEMALJSKO OPSLUŽIVANJE

 

Od 2016. nasa kompanija poseduje dozvolu Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Republike Srbije za zemaljsko opsluzivanje robe na aerodromu Nikola Tesla Beograd. Trenutno pružamo usluge cargo handlinga kompanijama: Lufthansa, Lufthansa Cargo i Austrian Airlines.