• NOVOSTI

  Photo: Lufthansa Cargo

 • NOVOSTI

  Photo: Lufthansa Cargo

 • NOVOSTI

  Photo: Lufthansa Cargo

 • NOVOSTI

 • NOVOSTI

  Photo: Lufthansa Cargo

“Interšped-B”, preduzeće za međunarodnu i unutrašnju špediciju i transport robe, rešenjem Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Republike Srbije, dobio je 9. maja 2016. godine dozvolu za obavljanje delatnosti zemaljskog opsluživanja robe i pošte na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.

 

“Interšped-B” se pored špediterske delatnosti bavi i avio-transportom robe, a već 17 godina zastupa u svojstvu “General Sales and Services Agent” za Srbiju i Crnu Goru renomiranu nemačku avio-kompaniju “Lufthansa Cargo”.

 

Po rečima Air Cargo Managera kompanije “Interšped-B” Emira Haznadarevića, dozvolom koju je izdao Direktorat, “Interšped-B” kompletira svoj delokrug rada i sa poslovima “handlinga”, odnosno zemaljskog opsluživanja robe i pošte na svim letovima “Lufthansa Cargo” i “Austrian Airlines”.

 

– Veliko je zadovoljstvo, kao generalni zastupnik, prezentovati jednu od najboljih i najvećih avio kompanija na svetu. Rezultati rada kao i finansijski pokazatelji naše kompanije na globalnom nivou svrstavaju nas u sam vrh najuticajnijih privrednih društava iz naše branše, što dokazujemo brojnim sertifikatima i odličnim ocenama kao što su: AA Bonitetna izvrsnost, BB veoma dobar bonitet, ISO 9001:2008 – kaže Emir Haznadarević i dodaje da je siguran da će i dozvola Direktorata za civilno vazduhoplovstvo u budućnosti još više doprineti uspešnosti i razvoju kompanije “Interšped-B”.